marți, 20 aprilie 2010

Reacţia lui Cătălin Croitoru cu privire la maşina parcată neregulamentar

Maşina parlamentarului democrat-liberal Cătălin Croitoru a fost aşezată, în parcarea un hipermarket din Capitală, pe locul persoanelor cu handicap.

Fotografiile au fost trimise pe adresa martorocular@realitatea.net de către un telespectator furios mai ales pe răspunsul pe care l-a primit de la deputatul PDL: să-şi vadă de treabă, că poate chiar are certificat de handicapat.

Cătălin Croitoru este fondatorul mai multor organizaţii sindicale din învăţământ, dar s-a remarcat şi ca un luptător pentru drepturile salariaţilor atât din partea Cartel Alfa, cât şi a CNSRL Frăţia. Din 1998 s-a înscris în Partidul Democrat, iar din 2008 este membru în Biroul Permanent al partidului, dar şi deputat din partea PDL.

Anul trecut a fost nominalizat pentru portofoliul de la Educaţie, dar în prezent ocupă funcţia de vicepreşedinte al comisiei de educaţie din Camera Deputaţilor.

În momentul în care a fost întrebat de reportul Realităţii Tv dacă Loganul din imagine îi aparţine, deputatul a spus: "este jenant dacă vă ocupaţi de lucuri d-astea. Este jenant. Nu am nici o opinie. Nu ştiu despre ce vorbiţi. Nu cunosc despre ce vorbiţi. La revedere"

Un comentariu:

  1. O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

    Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

    Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

    RăspundețiȘtergere