sâmbătă, 17 aprilie 2010

Visul lui Voicu: Să dea afară pe toată lumea de la DNA

Potrivit referatului DNA obţinut de HotNews, senatorul PSD Cătălin Voicu s-ar fi întâlnit cu senatorul Alexandru Mazăre şi cu chestorul de poliţie în rezervă Constantin Matei în noiembrie 2009 pentru a gândi ce urma să facă primul dacă ajungea la putere.

Voicu Cătălin: Să unim DNA-ul cu DIICOT-ul!
Matei Constantin: Da' ei ştiu....
Voicu Cătălin: Ca să pot da afară pe toată lumea.
Matei Constantin: Da', poate, îl ştie Brăiloiu mai bine!
Voicu Cătălin: Purificare! Nu mai e Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Crimă Organizată şi Anticorupţie! Am de mult proiectul asta în cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiară! Dosarul "Flota" a lucrat el, tot cu Vasile Draghici, de la ei de la Constanţa şi cu Oţel, procuroru' ăsta...
Mazăre Alexandru: Băi, şefule, da' nu ne ia iar pe noi?
Voicu Cătălin: Nu!
Mazăre Alexandru: Îm?
Voicu Cătălin: (vorbeşte în şoaptă): Cine să vă mai ia pe voi?
Mazăre Alexandru: Păi, nu ştiu, întreb şi eu!
Voicu Cătălin: Un Dumnezeu, poate, atât!
(...)
Mazăre Alexandru: Colegul, cică au reuşit să ne ameţească! Dacă dă ordin la ANI şi-i face lu' ăsta trei dosare în două luni, cum dracu' să nu te gândeşti la dobito....?
Voicu Cătălin: Şi finalitatea care e? A dat la ANI pentru ca la ANI l-a prins pe ăla, că mai are doi, trei oameni, la ANI au fost numiţi politici...
Mazăre Alexandru: Da.
Voicu Cătălin: Şi ANI e o instituţie fără nicio forţă juridică, e un căcat. Tot la Parchet ţi le trimite, şi acolo le omorâm, lasă-le dracu'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu